۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶

بررسی برنامه‌های فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی در کاشان

بررسی برنامه‌های فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی در کاشان

اصفهان - گردهمایی رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی استان اصفهان با هدف بررسی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی، در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، گردهمایی رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی استان اصفهان بعد از ظهر امروز با هدف بررسی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی، در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان برگزار شد.

در این نشست که ظهر امروز پیش از گردهمایی مدیران کل، معاونین فرهنگی و رؤسای شهرستان‌های تبلیغات اسلامی سراسر کشور به میزبانی استان کرمان، در سالن جلسات اداره تبلیغات اسلامی کاشان برگزار شد، رؤسای ادارات شهرستان‌ها برای آمادگی بیشتر و بررسی اهداف و برنامه‌های پیش رو، فعالیت‌های خود را مورد بررسی قرار دادند.

در این گردهمای مدیران ادارات تبلیغات اسلامی استان اصفهان در خصوص کاربرگ طراحی بوم و ایده پردازی طرح‌های تبلیغی، فرهنگی بحث و تبادل نظر کردند.

همچنین با حضور حجت الاسلام سرلک معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان، وظایف اصلی و اساسی سازمان تبلیغات اسلامی از منظر امام خامنه ای، مطالبات معظم‌له از انجام فعالیت‌های این سازمان، جهاد تبیین و فعالیت‌های مرتبط با این مهم بازخوانی شد.

گفتنی است در پایان این نشست و بعد از اقامه نماز مغرب و عشا، حاضرین برای شرکت در هفتمین گردهمایی یاران پیشرفت که تا ۱ آبان ماه به میزبانی استان کرمان و با حضور مدیران کل، معاونین فرهنگی و مدیران تبلیغات اسلامی سراسر کشور برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.

کد مطلب 5613463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha